آرد برنج یکی از آردهایی است که مصرف آن محدود به موارد خاص میشود. این آرد برای تهیهی غذاهایی مثل فرنی، حلوا، سوپ و آش، شیرینی برنجی، کوکو و کتلت استفاده میشود. از آنجایی که این آرد فیبر زیادی دارد، باعث ایجاد حس سیری شده و برای لاغری مفید است. مهمتر اینکه فیبر زیاد آرد برنج به کاهش کلسترول و حفظ قند خون در بازهی نرمال کمک زیادی میکند. آرد برنج برای کبد هم مفید است و دارای مادهای به نام کولین است که کلسترول و تریگلیسیرید را از کبد خارج میکند. «تردک» آرد برنج خود را در بستهبندی مقوایی و با حجم 250 گرم تولید کرده است.