آلبالو سرشار از آنتی اکسیدان های طبیعی چون آنتوسیانین، کلوروژنیک اسید، کورستین و کامپفرول می باشد و یکی از میوه هایی است که از ظرفیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی برخوردار می باشد. آنتوسیانین های موجود در آلبالو از چندین راه بدن را در برابر آسیب های استرس اکسیداتیو محافظت می کنند:
۱. آنها به طور مستقیم رادیکال های آزاد را منهدم می کنند.۲. به DNA متصل می شوند و آن را از تخریب اکسیداتیو حفظ می کنند.۳. سیستم سم زدایی آنزیمی و آنزیم های آنتی اکسیدانی را فعال می کنند.۴. آنتی اکسیدان های موجود در آلبالو رگ های خونی و سلول های مغزی را در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کنند.
به طور کلی آلبالو ترش میتواند به بهبود سلامت شما کمک کند و میتواند جایگزین بسیار خوبی برای استفاده از تنقلات مضر دیگر باشد.