کمپوت گيلاس 420 گ دونيران
خوب است بدانید کمپوت ها یک نوع کنسرو محسوب میشوند و نحوه تولید و بستهبندی انها نیاز این محصول به مواد نگهدارنده را منتفی میکند. نوع بسته بندی و فرایند حرارتی پاستوریزاسیون یا استریلیزاسیون کمپوتها عامل اصلی حذف عوامل بیماریزا و ایجادکننده فساد در محصول است به این صورت که در اثر پخته شدن میوه باکتریهای موجود در ان از بین رفته و شربت ان میتواند قابلیت ماندگاری محصول را افزایش دهد.
هضم اسانتر از میوه خام (مناسب برای افرادی که در هضم میوه خام مشکل دارند)
قابلیت جذب فیبر بیشتر از میوه خام به دلیل حرارت دیدن
داروی درد مفاصل و نقرس
تنظیم کننده چرخه خواب بدن
کاهش دهنده اشتها و لاغر کننده
ضد سرطان
مسکن اعصاب
تصفیه کننده خون
ضد التهاب