ماکارونی غذای محبوبی میان بچهها و بزرگترهاست و حتی دیدن آن هم اشتها را تحریک میکند. ماکارونی را به دهها شکل و مدل درست میکنند و در واقع همه آنها نوعی «پاستا» هستند که در اصطلاح خودمان به آن ماکارونی میگوییم. به سختی میتوان به ته دیگ سیب زمینی ماکارونی نه گفت و حتی خود ماکارونی وقتی به صورت تهدیگ در میآید حسابی خوشمزه و ترد میشود. «زر ماکارون» یکی از تولید کنندگان مطرح ماکارونی و انواع پاستاست که در شکل و نوع محصولات خود تنوع زیادی به خرج داده است.
زر ماکارون، با آرد سمولینا، برای همه
گروه صنعتی پژوهشی زر که در حال حاضر بزرگترین صادرکننده ایرانی انواع ماکارونی میباشد، در سکوی نخست صنعت ماکارونی ایران قرار گرفته و توانسته است با ایجاد فضای رقابتی در صنعت، به عنوان اولین تولیدکننده انواع ماکارونی و پاستا با آرد سمولینا در ایران، نقش مهمی را در ارتقاء کیفیت تولیدات داخلی به عهده بگیرد. به نحوی که هم اکنون محصولات ماکارونی ایران قادرند همتراز با برندهای معتبر جهانی در رقابتهای بینالمللی موفق و سربلند وارد شوند. از سوی دیگر این گروه توانسته است با افزایش تعداد سیلوهای غلات خود، بالاترین توان ذخیره سازی یکجا در کشور را کسب کرده و با راه اندازی ۵ خط تولیدی آرد نیز در مقام نخست بیشترین ظرفیت تولید یکجا انواع آرد ایران قرار گیرد.
شکل ظاهری ماکارونی فرمی صدفی ظاهر غذا را جذاب میکند و میل کردن آن با چنگال آسانتر از دیگر مدلهای ماکارونی است. ماکارونی صدفی سبزیجات زرماکارون با رنگهای مختلف و طعم سبزیجات، غذای شما را رنگارنگ و مزه آن را متفاوت میکند. این مدل ماکارونی برای درست کردن سالاد ماکارونی هم مناسب است، کافی است بعد از آبکش کردن، آن را با سبزیجات مختلف دلخواهتان و کمی سس و ادویه مخلوط کنید.