تلفن تماس: 09133608011
واتساپ: 09137429114
ساعات تماس از 9:00 صبح الی 20:00 شب
    Filters
    تنظیمات
    جستجو

    بيسکويت کاکائوي تاستيت

    اتمام موجودی
    بیسکویت تست ایت برند شیرین عسل _ با طعم کرم کاکائویی، مناسب برای پذیرایی و دورهمی های دوستانه، خوش طعم و مقوی که در وزن 130 گرم ارائه می گردد.
    کد محصول: 6261149011942

    توضیحات:

    گـروه صنایع غذایی شیرین عسل تنها گـروه صنعتی متشکل در زمینه تولید انواع شیرینی و شکلات و محصولات کاکائو می باشد که محصولات متنوع و مرغوبی را برای قشر وسیعی از مصرف کنندگان و طیف گسترده ای از مشتریان تولید و توزیع می نماید.گروه غذایی شیرین عسل  با سرمایه گذاری وسیع خود در صنایع تولید کننده مـواد اولیـه و بستـه بندی و همچـنین در شبکه هـای توزیع و فـروش در داخل و خارج کشـور، از معیارهـای منحـصر بفـرد یک مجـموعه متشکل صنعتی پیشتاز که شعار ” از دانـه تا قفسـه ” را پیشـه خود ساخته است بهره مند می باشد. محـصولات شیرین عسل در عرصه بیسکویت نیـز پیشی گـرفته است و محـصولات متنوعی در طعم ها و سایز های مختلفی را برای دوستاران شیرین عسل ارائه کرده است.بیسکویت با کرم کاکائویی تست ایت 130 گرم یکی از خوشمزه ترین محصولات شیرین عسل است که گروه صنایع غذایی شیرین عسل،برای دوستاران محصولات شیرین عسل ارائه کرده است. بیسکویت تست ایت، دارای طعـم کرم کاکائویی می باشد.ترکیب بیسکویت و کرم کاکائویی طعم بی نظیر و فوق العاده ای به بیسکویت با کرم کاکائویی تست ایت 130 گرم داده است. کلمه بیسکویت برگرفته از کلمه cuit در زبان فرانسه یا از کلمه biscoctus لاتین می‌باشد، ولی در اصل بیسکویت به معنای دوبار پخته شده و اساس پخت بیسکویت در دو مرحله می‌باشد. در مرحله اول بیسکویت در فر داغ بـرای مدت زمان کوتاه در حد چند دقیقه برشته شده و بعد از خروج از فر داغ، مجددا به فر خـاموش و در حـال خنک شدن برگـردانیده می‌‌شود و بدین تـرتیب بیسکویت خشک و قـابل نگهداری در هوای آزاد می‌‌بـاشد. البته لازم به ذکـر است که همه بیسکویت‌ هـا پخته نمی‌‌شونـد و بعضی سرخ می‌‌شوند و در برخی بیسکویت‌ هـا مثل بیسکویت‌ هـای ایتالیـایی خـمیر اول پخـته شده و سپس خنک شده و بـرش زده و دوبـاره در حرارت بالا خشک می‌‌شوند تا تـرد و خشک شوند. در قـرون وسطی استفـاده از تخم‌مرغ و مغزهـای چرخ شده در بیسکویت‌ها رایج شد. با کاربرد تخم‌مرغ در فرمولاسیون بیسکویت،کمک زیـادی به تردتر شدن بیسکویت صورت گـرفت. در قرن 18 و 19 میلادی شیوه‌ های جدیدی در پخت بیسکویت بوجود آمد و بیسکویت‌ های شکلاتی و یخچالی در نقاط مختلف  جهان تولید شد. در طی قـرن 19 فـرآورده‌ های شیمیایی مثل بی‌کربنـات سدیم یا جـوش شیرین در تولید کلوچه‌ ها و بیسکویت‌ ها بکار گـرفته شد و کیفیت این محصولات کارخانه ای به نحو چشمگیری افـزایش پیدا کرد. ما برای ساعات خوش زندگی و دورهمی های دوستانه تان محصول خوشمزه شیرین عسل، بیسکویت با کرم کاکائویی تست ایت 130 گـرم را توصیـه می کنیم تا خاطرات خوشی را با یک محصول فوق العاده خوش طعم داشته باشید.

     

    نقد و بررسی خود را بنویسید
    • فقط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند نقد و بررسی ها را بنویسند.
    *
    *
    • بد
    • عالی
    *
    *
    *

    توضیحات:

    گـروه صنایع غذایی شیرین عسل تنها گـروه صنعتی متشکل در زمینه تولید انواع شیرینی و شکلات و محصولات کاکائو می باشد که محصولات متنوع و مرغوبی را برای قشر وسیعی از مصرف کنندگان و طیف گسترده ای از مشتریان تولید و توزیع می نماید.گروه غذایی شیرین عسل  با سرمایه گذاری وسیع خود در صنایع تولید کننده مـواد اولیـه و بستـه بندی و همچـنین در شبکه هـای توزیع و فـروش در داخل و خارج کشـور، از معیارهـای منحـصر بفـرد یک مجـموعه متشکل صنعتی پیشتاز که شعار ” از دانـه تا قفسـه ” را پیشـه خود ساخته است بهره مند می باشد. محـصولات شیرین عسل در عرصه بیسکویت نیـز پیشی گـرفته است و محـصولات متنوعی در طعم ها و سایز های مختلفی را برای دوستاران شیرین عسل ارائه کرده است.بیسکویت با کرم کاکائویی تست ایت 130 گرم یکی از خوشمزه ترین محصولات شیرین عسل است که گروه صنایع غذایی شیرین عسل،برای دوستاران محصولات شیرین عسل ارائه کرده است. بیسکویت تست ایت، دارای طعـم کرم کاکائویی می باشد.ترکیب بیسکویت و کرم کاکائویی طعم بی نظیر و فوق العاده ای به بیسکویت با کرم کاکائویی تست ایت 130 گرم داده است. کلمه بیسکویت برگرفته از کلمه cuit در زبان فرانسه یا از کلمه biscoctus لاتین می‌باشد، ولی در اصل بیسکویت به معنای دوبار پخته شده و اساس پخت بیسکویت در دو مرحله می‌باشد. در مرحله اول بیسکویت در فر داغ بـرای مدت زمان کوتاه در حد چند دقیقه برشته شده و بعد از خروج از فر داغ، مجددا به فر خـاموش و در حـال خنک شدن برگـردانیده می‌‌شود و بدین تـرتیب بیسکویت خشک و قـابل نگهداری در هوای آزاد می‌‌بـاشد. البته لازم به ذکـر است که همه بیسکویت‌ هـا پخته نمی‌‌شونـد و بعضی سرخ می‌‌شوند و در برخی بیسکویت‌ هـا مثل بیسکویت‌ هـای ایتالیـایی خـمیر اول پخـته شده و سپس خنک شده و بـرش زده و دوبـاره در حرارت بالا خشک می‌‌شوند تا تـرد و خشک شوند. در قـرون وسطی استفـاده از تخم‌مرغ و مغزهـای چرخ شده در بیسکویت‌ها رایج شد. با کاربرد تخم‌مرغ در فرمولاسیون بیسکویت،کمک زیـادی به تردتر شدن بیسکویت صورت گـرفت. در قرن 18 و 19 میلادی شیوه‌ های جدیدی در پخت بیسکویت بوجود آمد و بیسکویت‌ های شکلاتی و یخچالی در نقاط مختلف  جهان تولید شد. در طی قـرن 19 فـرآورده‌ های شیمیایی مثل بی‌کربنـات سدیم یا جـوش شیرین در تولید کلوچه‌ ها و بیسکویت‌ ها بکار گـرفته شد و کیفیت این محصولات کارخانه ای به نحو چشمگیری افـزایش پیدا کرد. ما برای ساعات خوش زندگی و دورهمی های دوستانه تان محصول خوشمزه شیرین عسل، بیسکویت با کرم کاکائویی تست ایت 130 گـرم را توصیـه می کنیم تا خاطرات خوشی را با یک محصول فوق العاده خوش طعم داشته باشید.

     

    برچسب های محصول