1. برای پخت برنج، اولین مرحله خیساندن آن است. برنج را بعد از پاک کردن، با آب ولرم بدون این که مدام چنگ بزنید، آنقدر بشویید که آب روی برنج شفاف شود.
2. برنج را داخل کاسه یا لگن ریخته و روی آن آب گرم، نه آب داغ بریزید؛ آب باید تقریبا 4 بند انگشت بالاتر از سطح برنج داخل کاسه یا لگن باشد.
3. به آب برنج نمک اضافه کنید. اگر می خواهید آن را آبکش کنید، لازم نیست نگران مقدار نمک باشید، چرا که بعد از آبکشی می توانید با ریختن آب، نمک اضافی آن را بگیرید ولی اگر می خواهید برنج را به صورت کته بپزید، نمک آن ...
چای سبز، اصالتا بومی کشور چین است اما مردمان ژاپن، کره جنوبی و اندونزی هم آن را تولید و حتی به کشورهای دیگر صادر می کنند. خیلی از ساکنان آسیای شرقی، چای سبز را به عنوان نوشیدنی اصلی در میهمانی ها سرو می کنند و این نوشیدنی خوش عطر به تازگی طرفداران زیادی را هم بین ساکنان اروپای غربی پیدا کرده است.
بد نیست بدانید که چینی ها، سالیانه نزدیک به 782 تن چای سبز تولید می کنند که این میزان، حدود 80 درصد از کل تولید جهانی چای سبز است! ضمن این که مردم چین که خودشان بزرگ ترین تولید کننده و صادر ک...
سیر ترشی یکی از انواع ترشیهایی است که طرفداران زيادی دارد. سیرهای قهوهای رنگ در سیر ترشی که بسیار نرم و خوشمزه بوده و عطر دلچسبی هم دارند. خواص سیر ترشی خانگی نسبت به مدل کارخانهای آن بسیار بیشتر است و برای اشخاص ابتلا به بیماریهای قلبی و فشار خون بالا موثر است اما به شرطی که در خوردن آن تعادل را رعایت کرد. سیر ترشی صنعتی طعمی شور دارد و به واسطه جوشاندن در سرکه، سیرهای آن قهوه ای رنگ میشود ولی خواص سیر ترشی خانگی که با گذر زمان رنگش تیره شده و طعم دلچسب و به یاد ماندنی پیدا کرده، بسیار بی...