برا اینکه کیک شکلاتی، به قالب نچسبه، کف قالب رو اول با کره چرب کنید بعد کمی پودر کاکائو بپاشید. من کره نداشتم روغن جامد استفاده کردم. و آخرش میبینید که کیک راحت از قالبم جدا شد. (جنس قالبم سیلیکنی هستش.)
مدت پخت هم تو فر من که برقیه، با دمای 165 درجه سانتیگراد حدودا 45-50 دقیقه شد. من بعد از نیم ساعت چک کردم البته که یه وقت نکنه زودتر پخته باشه و بسوزه، ولی دوباره، دوبار 10 دقیقه تو فر گذاشتم. بعد از پخت و چک با خلال دندون، قالب رو روی توری گذاشتم تا خنک شد و بعد راحت از قالب خارج کردم.
روی مرکز کیک، کمی سس شکلاتی ریختم و چندتا چیپس شکلاتی ریختم.
جهت سفارش مواد مورد نیاز پخت این غذای خوشمزه از بخش زیر سفارش خود را ثبت کنید: