ژله شکلاتی سه رنگ را می توانید در سه لایه یا در لایه های بیشتر درست کنید. ترتیب رنگ ها به سلیقه شماست.
مواد لازم
آب جوش 1و 2/1 لیوان
آب سرد 2/1 لیوان
پودر ژلاتین 12 گرم معادل 1و2/1 قاشق سوپخوری
پودر هات شکلات آماده 2 بسته
شکر 4 قاشق سوپخوری
شکلات سیاه و تلخ 50 گرم
طرز تهیه
آب جوش و شکر و پودر هات شکلات و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده و یکدست شود.
پودر ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار داده تا شفاف شود حالا ژلاتین حل شده را به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.
مواد لازم
شیر 1و2/1 لیوان
شکر 5 قاشق سوپخوری
پودر هات شکلات 1 بسته
آب سرد 2/1 لیوان
پودر ژلاتین 12 گرم معادل 1و 2/1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی نجوشد. حالا هات شکلات را افزوده خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود.
پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته هم زده روی بخار آب قرار میدهیم تا شفاف شود. حالا ژلاتین حل شده را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود.
سپس آن را به شیر ولرم اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.
مواد لازم
شیر 2 لیوان
شکر 8 قاشق سوپخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
خامه 3 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین 18 گرم معادل 1 و 5/3 قاشق سوپخوری
آب سرد 2/1 لیوان
طرز تهیه
پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود .
شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود. سپس خامه و وانیل را افزوده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
حالا میگذاریم کمی خنک شود. ژلاتین را هم کنار میگذاریم تا داغی بیافتد حالا شیر و زلاتین را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود.
قالب مخصوص ژله را مرطوب کرده در فریزر قرار می دهیم تا کاملا سرد شود.
سپس یک لایه از مایع شکلاتی تیره در قالب ریخته میگذاریم در یخچال تا نیم بند شود.
بعد لایه دوم را از شکلاتی روشن استفاده میکنیم. پس از نیم بند شده لایه دوم، لایه سوم از مایع سفید می ریزیم.
می توانید مثل ژله رنگین کمان، هر لایه را مواد کمتری بریزید و کار را ادامه میدهیم تا مایعات تمام شود.
سپس قالب را در یخچال قرار میدهیم تا کاملا بسته شود.