یک ظرف گود شیشهای تهیه کنید و داخل آن را با استفاده از قلممو و روغن مایع چرب کنید. سپس یک بسته از پودر ژلهها را باز کرده و نصف آن را داخل ظرف بریزید. سپس به مقدار دلخواه و بسته به غلظت ژلهای که میخواهید، به آن آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پودر ژله در آب جوش حل شود.
برای تهیه ژله بستنی میتوانید از هر طعم دلخواه بستنی استفاده کنید. در این طرز تهیه ژله بستنی از بستنی وانیلی استفاده کردهایم. حالا یک اسکوپ از بستنی وانیلی را به ظرف ژله اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بعد از اینکه بستنی کاملا در تمام ژله مخلوط شد، لایه اول ژله بستنی را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
بعد از بسته شدن لایه اول، برای تهیه ژله بستنی چند لایه و رنگارنگ، لایه بعدی این دسر را به روش لایه قبلی ولی با طعم ژله متفاوت تهیه کنید و آن را با استفاده از یک قاشق روی سطح لایه اول بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله بستنی ببندد.
حالا به روش قبل، لایههای بعدی را هم حاضر کنید. بعد از بسته شدن تمام لایههای ژله بستنی، میتوانید ظرف ژله بستنی را داخل ظرف سرو برگردانید و میل کنید. میتوانید با تکههای شکلات و میوه ظرف سرو دسر را تزیین کنید
جهت سفارش مواد مورد نیاز پخت این غذای خوشمزه از بخش زیر سفارش خود را ثبت کنید:
.