چیکن استراگانف و بیف استراگانف از غذاهای خوشمزه روسی هستند و ماده اصلی مورد استفاده در تهیه آنها گوشت میباشد که به سس مخصوصی آغشته شده و معمولا با سیب زمینی سرخ شده سرو میشود. تهیه چیکن استراگانف بسیار ساده و راحت است و از آنجا که گوشت مرغ خیلی زودپز است، سریع پخته و آماده میشود. وجود سس و خامه در این غذا باعث شده جزو غذاهای پرکالری محسوب شود ولی افرادی که باید از مصرف غذاهای پرچرب خودداری کنند، میتوانند خامه را از آن حذف کنند
مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف بدون خامه
سینه مرغ | 400 گرم |
قارچ | 400 گرم |
پیاز متوسط | 2 عدد |
سیر | 1 حبه |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
ادویه کاری | 2 قاشق چایخوری |
آرد | 1 قاشق غذاخوری سرپر |
شیر | 1.5 لیوان |
سرکه | 2 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
کره و روغن | به میزان لازم |
سیب زمینی بزرگ | 2 عدد |
طرز تهیه چیکن استراگانف بدون خام
- پیاز را خلالی خرد کرده و در یک ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا کاملا سبک شود.
- سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و در حد چند دقیقه با هم تفت دهید.
- سینه مرغ را به قطعات 4-3 سانتیمتر خرد کرده، به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید.
- پس از اینکه رنگ مرغ تغییر کرد، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و ادویه را به آن اضافه کرده و حدود 10 دقیقه مرتب هم بزنید تا مرغ پخته شود.
- قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده، کمی آبلیمو به آن بزنید تا رنگ آن تغییر نکند و در کره بر روی حرارت بالا تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود.
- قارچ تفت داده شده را به مخلوط مرغ، پیاز و سیر اضافه کرده، سپس آرد و سرکه را به آن افزوده و خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
- نمک غذا را میزان کرده، درب ماهیتابه را ببندید و حرارت را ملایم کنید تا سس غذا غلیظ شود.
- وقتی سس به اندازه کافی غلیظ شد آن را از روی حرارت برداشته و در حالی که گرم است سس مایونز را به آن اضافه کنید.
- غذا را در ظرف مخصوص بکشید و با سیب زمینی سرخ شده خلالی آن را تزیین کنید.
- چیکن استراگانف را به صورت گرم و با نان یا پاستا نوش جان کنید.
جهت سفارش مواد مورد نیاز پخت این غذای خوشمزه از بخش زیر سفارش خود را ثبت کنید: