چای سبز مرغوب را از کجا بشناسیم؟
چای سبز، اصالتا بومی کشور چین است اما مردمان ژاپن، کره جنوبی و اندونزی هم آن را تولید و حتی به کشورهای دیگر صادر می کنند. خیلی از ساکنان آسیای شرقی، چای سبز را به عنوان نوشیدنی اصلی در میهمانی ها سرو می کنند و این نوشیدنی خوش عطر به تازگی طرفداران زیادی را هم بین ساکنان اروپای غربی پیدا کرده است.
بد نیست بدانید که چینی ها، سالیانه نزدیک به 782 تن چای سبز تولید می کنند که این میزان، حدود 80 درصد از کل تولید جهانی چای سبز است! ضمن این که مردم چین که خودشان بزرگ ترین تولید کننده و صادر کننده چای سبز در دنیا به حساب می آیند، می گویند که برای تهیه این نوشیدنی باید یک قاشق چای خوری از آن را در 150 میلی لیتر از آب 85 درجه سانتی گراد ریخت و آن را به مدت 30 ثانیه روی حرارت غیرمستقیم قرار داد تا دم بکشد. بنابراین، می بینید که دم کردن چای سبز در لیوان های مخصوص که در بازار وجود دارند، از نظر چینی ها چندان درست نیست.