برای شروع داخل یک کاسه کره نرم شده را با یکونیم پیمانه شکر مخلوط کنید. سه عدد تخم مرغ را به کره و شکر اضافه کنید و با همزن دستی مواد را خوب هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. سپس شیر و عصاره وانیل را اضافه کنید را اضافه کنید و مجددا مواد را هم بزنید. حالا نوبت اضافه کردن آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر دارچین است. بعد از اضافه کردن مواد را با همان همزن دستی هم بزنید تا خمیر پای سیب آماده شود.
حالا نصف پیمانه شکر را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب و کاراملی شود. سپس یک قالب کره 50 گرمی را اضافه کنید و با همان حرارت کره را داخل تابه بچرخانید تا ذوب شده و با کارامل مخلوط شود.
مخلوط شکر کاراملی شده و کره را داخل قالب ریخته و کف قالب پخش کنید. سه عدد سیب را پوست بکنید و از وسط نصف کنید. سپس روی سس کاراملی سیبها را بچینید. حالا خمیر را روی سیبها بریزید و قالب را به مدت 45 تا 55 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
بعد از حدود 5 دقیقه قالب را از فر بیرون بیاورید و کیک را داخل یک بشقاب برگردانید. اگر مایل باشید میتوانید یک اسکوپ بستنی روی کیک قرار دهید و بعد آن را سرو کنید.