تلفن تماس: 09133608011
واتساپ: 09137429114
ساعات تماس از 9:00 صبح الی 20:00 شب
    Filters
    تنظیمات
    جستجو

    پاستا پنیری

    پاستا پنیری از انواع پاستاهای خوشمزه و لذیذ است و اگر شما از آن دسته از افرادی هستید که با مشکل کمبود وزن و لاغری مواجه شده اید می توانید این نوع پاستای خوش طعم را در برنامه غذایی خود قرار دهید. در دستور تهیه پاستا پنیری از قارچ و پنیر پیتزا و سینه مرغ و ماکارونی و سس بشامل و فلفل و نمک استفاده می شود.

    مواد لازم

    • سینه مرغ پخته شده و طعم دار شده : یک عدد
    • قارچ : ۲۰۰ گرم
    • ماکارونی : ۲۰۰ گرم
    • سس بشامل : ۱.۵ پیمانه
    • پنیر پیتزا رنده شده : یک پیمانه
    • فلفل : به مقدار لازم
    • نمک : به مقدار لازم
    • طرز تهیه پاستا پنیری در منزل با ساده ترین روش

      برای پخت پاستا پنیری ابتدا قارچ ها را به صورت حلقه ای برش بزنید سپس درون تابه ای مناسب مقداری کره بریزید و قارچ ها را به کره بیفزایید و اجازه دهید تا قارچ ها به خوبی تفت بخورند و آب آن ها کشیده شود.

    • در این مرحله از دستور تهیه پاستای پنیری ، سینه مرغ پخته شده را خرد نمایید.

      درون ظرفی مناسب سس بشامل و سینه مرغ و ماکارونی آبکش شده و فلفل و نمک و قارچ تفت سرخ شده را با یکدیگر ترکیب نمایید.

      مخلوط پاستا را درون ظرفی نشکن بریزید سپس به کمک قاشق روی سطح مواد را صاف نمایید.

      پنیر پیتزا را روی سطح پاستا بریزید.

      در این مرحله از طرز تهیه پاستا پنیری ظرف حاوی پاستا پنیری را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید و اجازه دهید تا پاستا به خوبی پخته شود سپس در ۵ دقیقه آخر پخت نیز گریل فر را روشن نمایید تا پنیر ها ذوب و طلایی شوند.

      بعد از مدت زمان ذکر شده پاستا را از درون فر بیرون آورید و بعد از اینکه پاستا مقداری خنک شد آن را درون ظرفی مناسب برای سرو برگردانید.

    • جهت سفارش مواد مورد نیاز پخت این غذای خوشمزه از بخش زیر سفارش خود را ثبت کنید: