تلفن تماس: 09133608011
واتساپ: 09137429114
ساعات تماس از 9:00 صبح الی 20:00 شب
    Filters
    تنظیمات
    جستجو

    پاستا پنه مرغ

    پاستا پنه مرغ، غذایی است که خیلی سریع و راحت آماده می شود و هیچگونه محدودیتی از نظر مواد مورد استفاده در آن وجود ندارد. شما می توانید براساس سلیقه و ذائقه خود دستور تهیه این غذا را تغییر داده و انواع سس سفید و قرمز را در آن به کار ببرید.

    مواد لازم
    پاستا پنه1+3/4 پیمانه (200 گرم)
    آب برای آماده کردن پاستا6 پیمانه
    مرغ500 گرم
    ماست غلیظ1/4 پیمانه
    پودر چیلی1 قاشق چایخوری
    آبلیمو1 قاشق غذاخوری
    سیر له شده یا خرد شده1 قاشق مرباخوری برای آماده کردن مرغ+ 1 قاشق مرباخوری برای سس
    پیاز خرد شده1/2 پیمانه برای آماده کردن مرغ+ 1/4 پیمانه برای سس
    گوجه فرنگی400 گرم
    فلفل دلمه ای نگینی خرد شده1/2 پیمانه
    کنسرو ذرت1/2 پیمانه
    کچاپ2 قاشق غذاخوری
    شکر2 قاشق چایخوری
    ادویه پاستا1/2 قاشق چایخوری
    پنیر پارمزان2 ورق
    روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
    ریحان تازه10-12 برگ
    نمکبه میزان لازم


    دستور تهیه:
    1. ابتدا مرغ را مرینیت کنید.

      مواد لازم برای مرینیت کردن مرغ

    2. برای مرنیت کردن مرغ، ماست، پودر چیلی، نمک، آبلیمو و سیر له شده را در یک کاسه ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.

       مرینیت کردن مرغ

    3. مایه مرینیت را به مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید، سپس روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت ۵-۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.

      مرغ مرینیت شده

    4. در یک قابلمه کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید، پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود.

      تفت دادن پیاز

    5. مرغ مرینیت شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

      افزودن مرغ به پیاز

    6. حرارت را خیلی کم کنید و اجازه دهید تا مرغ در آب خودش بپزد.

      پختن مرغ

    7. پس از اینکه مرغ کاملا پخت، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شود. 

      آماده شدن مرغ

    8. سپس استخوان‌های مرغ را جدا کنید و کنار بگذارید.

      مرغ آماده برای پاستا

    9. مواد لازم برای تهیه پاستا را آماده کنید.

      مواد لازم برای تهیه پاستا

    10. آب را در یک قابلمه نسبتا بزرگ به جوش آورید و سپس نمک را به آن اضافه کنید.

      جوش آوردن آب برای پاستا

    11. پاستا را در آب جوش ریخته، اجازه دهید به مدت ۱۰-۸ دقیقه بجوشد تا نرم شود و در این فاصله گاهی آن را هم بزنید.

      ریختن پاستا در آب جوش

    12. در فاصله آماده شدن پاستا، مشغول درست کردن سس شوید.

      مواد لازم برای تهیه سس پاستا پنه مرغ

    13. گوجه فرنگی‌ها را در آب جوش بریزید تا پوست آن‌ها به راحتی جدا شود.

      ریختن گوجه فرنگی ها در آب جوش

    14. پوست گوجه فرنگی‌ها را گرفته و خرد کنید. 

      خرد کردن گوجه فرنگی

    15. گوجه فرنگی را در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآید.

      پوره کردن گوجه فرنگی

    16. روغن زیتون را در تابه ریخته و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید.

      تفت دادن پیاز

    17. وقتی پیاز طلایی شد، سیر را اضافه کنید و برای چند دقیقه با هم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

      افزودن سیر

    18. فلفل دلمه‌ای و کنسرو ذرت را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید.

      افزودن فلفل دلمه ای و ذرت

    19. سپس ادویه پاستا و کمی پودر چیلی اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

      افزودن ادویه

    20. پوره گوجه فرنگی، نمک و شکر را به سس اضافه کنید. 

      افزودن پوره گوجه فرنگی

    21. اجازه دهید سس بجوشد تا غلیظ و مزه دار شود.

      غلیظ شدن سس

    22. در انتها، ورقه‌های پنیر، کچاپ و برگ‌های خرد شده‌ی ریحان را اضافه کنید.

      افزودن پنیر و ریحان

    23. اجازه دهید تا سس به روغن بیفتد و سپس مرغ را به آن اضافه کنید.

      افزودن مرغ

    24. اکنون پاستا آماده شده، آن را در آبکش صاف کنید.

      آبکش کردن پاستا

    25. پاستای آبکش شده را به سس مرغ اضافه کنید.

      ریختن پاستا روی سس

    26. پاستا و سس مرغ را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
    27. پاستا پنه مرغ را در ظرف سرو مورد نظر بکشید، روی آن کمی برگ خرد شده‌ی ریحان بپاشید و به صورت گرم سرو کنید.


    مخلوط کردن پاستا و سس

    جهت سفارش مواد مورد نیاز پخت این غذای خوشمزه از بخش زیر سفارش خود را ثبت کنید: