پاستا از محبوبترین غذاها در جهان است. این غذای خوشطعم به شکلهای مختلف پخته میشود و گاهی با ورود به کشورهای مختلف دستور پخت و ادویهی آن هم تغییر میکند. مثلا اسپاگتی بعد از ورود به ایران تبدیل به ماکارونی دم کرده شد. دستور تهیهای که قلب هر ایتالیایی را به درد میآورد اما ما ایرانیان عاشق خوردن این غذای خوشمزه هستیم. مخصوصا اگر تهدیگ سیبزمینی داشته باشد و در زمان خوردن روی آن کمی آبلیمو بریزیم. اما تا به حال فکر کردهاید که این خمیر خوشمزه، که در شکلهای مختلف تولید میشود، اولین بار توسط چه شخصی و در چه مکانی تهیه شده است؟