مواد ذکر شده در این دستور تهیه برای 4 نفر می باشد و برای نفرات بیشتر و کمتر مواد اولیه را ضرب و تقسیم کنید.
- گوشت گوساله همراه با چربی: 500گرم
- فلفل قرمز تند دودی: یک پنس
- پنیر چدار رنده شده:50 گرم
- پنیر پارمزان:2 قاشق غذاخوری
- پودر سیر:1 قاشق چایخوری سرخالی
- فلفل سفید:نصف قاشق چایخوری
- پودر سوخاری:1/5 قاشق غذاخوری
- پیاز:4 عدد 30 گرمی
- نمک و فلفل سیاه:از هرکدام 1 قاشق چایخوری
- رزماری خشک خرد شده:کمی
- کاهو:برای سرو
- گوجه:برای سرو
- نان برگر:به اندازه لازم
پیازها را پوست گرفته و داخل میکسر بریزید تا بخوبی خرد شده و کف کند.
در این مرحله گوشت ها را تکه تکه کرده و به همراه پیاز داخل میکسر بریزید و اجازه دهید تا بخوبی خرد شده و حالت چرخ کرده پیدا کند.
در این مرحله مایه گوشتی را به یک کاسه منتقل کنید و همه ادویه ها را به آن اضافه نمایید.
در انتها پنیر چدار رنده شده و پنیر پارمزان را هم بریزید و مواد را چنگ بزنید تا یکدست شود. هر بار به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و گرد کنید سپس داخل دستگاه برگر ساز قرار داده و به آن ها شکل دهید.
تابه نسوزی را چرب کرده و روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس برگرها را بچنید و سرخ نمایید. بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد آن را برگردانید تا سمت دیگر برگر هم سرخ شده و گوشت بخوبی بپزد. برگرهای سرخ شده را به همراه گوجه و کاهوی خرد شده و سس دلخواه سرو نمایید.
همبرگر جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
همبرگر را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .