تلفن تماس: 09133608011
واتساپ: 09137429114
ساعات تماس از 9:00 صبح الی 20:00 شب
    Filters
    تنظیمات
    جستجو

    میگو

    مواد لازم برای میگو:

    • میگو :1 کیلو
    • پیاز:یک عدد
    • تخم مرغ :  یک عدد
    • آبلیمو :یک قاشق سوپخوری
    • ماست :دو قاشق سوپخوری
    • آرد :2/3 لیوان
    • زعفران :نصف قاشق چایخوری
    • بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل :به مقدار لازم
    • طرز تهیه میگو پفکی :

      ابتدا میگو را تمیز کنید و بشویید و یا میگوی تمیز شده را از بازار تهیه کنید. سپس آن را در آب پیاز بریزید و مقداری آبلیمو و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

      روی آن را بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

      در این فاصله سس مخصوص میگو پفکی را آماده کنید. به این ترتیب که آرد ، نمک ،تخم مرغ ، زعفران ، ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

      اگر سس شل بود به آن مقداری آرد و اگر هم سفت شد ، مقداری ماست به آن بیفزایید.

      میگو را پس از یک ساعت از یخچال بیرون بیاورید و از آب پیاز خارج کنید و داخل سس آماده شده بریزید.

      مجددا در ظرف را ببندید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.قابلمه کوچکی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید به طوری که میگوها داخل آن غوطه ور شوند.

      حرارت را کم کنید و میگوها را یکی یکی داخل روغن داغ قرار دهید تا دو طرف آن طلایی شود.

      میگو پفکی

      نکات طلایی و مهم  در تهیه میگو پفکی

      1. برای اینکه آب پیاز را بگیرید باید پیاز را پس از رنده کردن از داخل پارچه ای تمیز رد کنید.
      2. سس مخصوص میگو پفکی نباید زیاد شل و یا سفت  باشد. اگر سفت شد با مقداری ماست آن را شل تر کنید و اگر شل بود با اضافه کردن مقداری آرد غلظت آن را مناسب کنید.
      3. برای سرخ کردن میگو ها حرارت را اندازه کنید تا روغن نسوزد.
      4. اندازه روغن داخل تابه باید طوری باشد که روی میگوها را بگیرد.پس از تابه کوچک استفاده کنید.
      5. برای اینکه میگوها ترد و پفکی شوند آن ها را زیاد سرخ نکنید.
      6. میگوها را پس از سرخ کردن بر روی دستمال کاغذی و یا داخل صافی بریزید.
      7. برای اینکه میگوها خوشمزه ترشوند آنها را بیشتر از زمان گفته شده در سس بخوابانید.
      8. میگو پفکی را با سس گوجه و یا سس فلفل سرو کنید تا خوش طعم تر شوند.
      9. بهتر است میگوها را زیاد به آرد آغشته نکنید.
      10. داخل آرد سوخاری از دارچین و کمی جعفری خرد شده استفاده کنید تا طعم آن بهتر شود.
      11. بجای پودر سوخاری میتوانید از پودر پانکو استفاده کنید.پودر پانکو نوعی پودر سوخاری ژاپنی است که بافت متخلخل و حجیم آن باعث جذب چربی کمتر، ترد و پفکی شدن میگو سوخاری می شود. در پودر پانکو هیچگونه سوختگی وجود ندارد و رنگ روشن باعث می شود پس از سرخ شدن در روغن به رنگ طلایی درآید. همچنین هم شکل بودن دانه های پودر سوخاری پانکو حالتی یکدست و زیبا به غذای سوخاری شما می دهد.
      12. میگو سوخاری به علت سرخ شدن دارای کالری بالایی بوده و مصرف آن برای سالمندان مناسب نمیباشد.

      نکات تکمیلی در مورد میگو پفکی

      میگو پفکی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
      زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 40دقیقه
      و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
      میگو پفکی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
      توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .