تلفن تماس: 09133608011
واتساپ: 09137429114
ساعات تماس از 9:00 صبح الی 20:00 شب
    Filters
    تنظیمات
    جستجو

    سمبوسه با نان لواش

    سمبوسه از مقداری مواد غذایی تشکیل شده که در پوسته‌ای از خمیر به شکل مثلث پیچیده می‌شود و سپس آن را در روغن فراوان سرخ می‌کنند. پوسته سمبوسه یا از خمیر تازه است یا از نان لواش؛ اما مواد درون آن می‌تواند بسیار متنوع باشد.

    آماده کردن پوسته سمبوسه با نان لواش

    1. چند عدد نان لواش که برشته نباشد را در کیسه نایلکس بپیچید تا نرم شود.
    2. نان‌ها را یکی یکی روی تخته قرار داده و به ابعاد ۳۰×۱۰ سانتی‌متر یا ابعاد دیگری به نسبت ۳ به ۱ برش بزنید.
    3. اضافه‌های هر نان را برای مصرف‌های دیگر نگه دارید.


    آماده کردن مایه گوشتی برای سمبوسه با نان لواش

    مواد لازم
    سیب زمینی آبپز3 عدد متوسط
    گوشت چرخ کرده200 گرم
    پیاز درشت1 عدد
    قارچ تفت داده شده در روغن200 گرم
    جعفری تازه و خرد شده4 قاشق غذاخوری
    نعنا و ترخون تازه و خرد شده1 قاشق غذاخوری
    نان لواش6 عدد
    نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

    طرز تهیه سمبوسه گوشت و قارچ با نان لواش:
    1. سیب زمینی آبپز را پوست گرفته و با گوشت کوب بکوبید تا له شود.
    2. روغن را در یک تابه روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود.
    3. گوشت چرخ کرده را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم به مدت ۱۰-۸ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
    4. کمی نمک، زردچوبه، فلفل و در صورت تمایل پودر کاری به گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
    5. جعفری، نعنا و ترخون خرد شده را به گوشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن کشیده شود، سپس از روی حرارت بردارید.
    6. سیب زمینی له شده را به مایه گوشت اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا مایه یکدستی حاصل شود. قارچ ها را نیز به مایه اضافه کنید و نمک و فلفل مایه سمبوسه را میزان کنید و مشغول آماده کردن نان شوید.

    آماده کردن مایه گیاهی برای سمبوسه با نان لواش

    1. نخود سبز را با کمی نمک در آب جوش بریزید و ۴-۳ دقیقه بجوشانید، سپس بردارید در آبکش بریزید و بگذارید خنک شود.
    2. پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس فلفل سبز و گشنیز را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نرم شوند.
    3. همه سبزیجات را در ظرفی ریخته، با هم مخلوط کنید و از این مایه به اندازه ۲-۱ قاشق در هر سمبوسه بریزید.


    طرز پیچیدن سمبوسه با نان لواش تصویری

    1. برش‌های نانی که قبلا آماده کردید را روی تخته قرار دهید و با پشت کارد از طول به سه مربع مساوی تقسیم کنید.
    2. سپس هر مربع را با یک خط مورب به دو مثلث تقسیم کنید تا شش مثلث به دست آید.
    3. یکی دو قاشق از مایه سمبوسه را در مثلث ۲ بریزید و مثلث ۱ را روی آن برگردانید.
    4. سپس هر دو مثلث را روی مثلث بعدی برگردانید و این کار را ادامه دهید تا نوار تمام شود.
    5. کناره اضافه نوار را با کارد ببرید و سمبوسه پیچیده را طوری در سینی قرار دهید که لبه آزاد آن زیر باشد تا باز نشود.

    مراحل پیچیدن سمبوسه با نان لواش

    جهت سفارش مواد مورد نیاز پخت این غذای خوشمزه از بخش زیر سفارش خود را ثبت کنید: