تلفن تماس: 09133608011
واتساپ: 09137429114
ساعات تماس از 9:00 صبح الی 20:00 شب
    Filters
    تنظیمات
    جستجو

    سالاد پاستای لیوانی


    مواد لازم:

    • پاستای پاپیونی/ یك بسته
    • لوبیا سفید/ دو پیمانه
    • برگ نعناع تازه/ یك و نیم فنجان
    • فلفل دلمه‌ای زرد/ دو عدد
    • فلفل دلمه‌ای قرمز/ دو عدد
    • پودر آویشن/ یك قاشق غذاخوری
    • پودر شوید/ یك قاشق غذاخوری
    • روغن زیتون/ سه قاشق غذاخوری
    • آب لیموترش تازه/ یك فنجان
    • نمك/ به میزان دلخواه
    • تعداد نفرات: 6 نفر

      نكته: بعضی از لیوان‌ها به شكل شیشه ترشی بوده و در فروشگاه‌های لوازم خانگی به فروش می‌رسند.
      طرز تهیه:

      1. پاستاها‌ را به شكلی كه همیشه می‌پزید، بپزید.
      2. لوبیاها را بشویید.
      3. سپس قابلمه‌ای آب كنید و بعد از اینكه جوشید، به آن كمی نمك اضافه كرده و بعد لوبیاها را بریزید.
      4. نعناع را پاك و سپس خیس كنید و بعد از مدت كوتاهی بشویید. بگذارید آب آن برود.
      5. بعد از اینكه لوبیاها و پاستا پخت، آنها را با هم مخلوط كنید.
      6. برگ‌های نعناع تازه را به آن اضافه كنید.
      7. سپس ادویه‌ها شامل پودر شوید خشك و آویشن را اضافه كنید.
      8. هم بزنید تا ادویه‌ها با لوبیاها و پاستاها مخلوط شوند.
      9. سپس آن را داخل یخچال بگذارید تا خنك شود.
      10. در این فاصله، فلفل‌ها را بشویید.
      11. سپس هر دو رنگ فلفل‌ را به شكل مربعی ریزخرد كنید.
      12. ظرف مخلوط پاستا و لوبیا را از یخچال بیرون بیاورید و فلفل‌های خرد شده را اضافه كنید.
      13. آب‌لیموترش تازه را بگیرید.
      14. آن را با روغن زیتون و نمك مخلوط كنید. سپس چاشنی را هم اضافه كنید.
      15. سالاد را خوب هم بزنید تا همه مواد به شكل متناسب با هم مخلوط شوند.
      16. دوباره سالاد را به یخچال بازگردانید تا كاملا خنك شود.
      17. سپس لیوان یا شیشه ترشی‌های كوچك خالی را كه از قبل جمع‌آوری كرده‌اید، از سالاد پر كنید.
      18. دور آن را به شكل دلخواه تزئین كنید.

      جهت سفارش مواد مورد نیاز پخت این غذای خوشمزه از بخش زیر سفارش خود را ثبت کنید: