سالاد مرغ از جمله پیش غذاهاییه که خیلی زود حاضر میشه. دستورهای بسیار متنوعی برای سالاد مرغ موجوده که شما میتونید بسته به ذائقه و موادی که در اختیار دارین سالادتون رو تهیه کنین. بدون در نظر گرفتن سس، سالاد مرغ جزو غذاهای سالم و کم کالری محسوب میشه و علاوه بر پیش غذا به عنوان عصرانه یا شام هم میتونه سرو بشه!
از اونجا که بیشتر مواد تشکیل دهنده این سالاد سبزیجات هستن، مقدار خاصی رو مشخص نکردیم و به سلیقه خودتون میتونید این اندازه ها رو کم و زیاد کنید. ما از مقادیری متناسب با عکس زیر استفاده کردیم.
یک عدد سینه مرغ رو با پیاز خرد شده،نمک، فلفل و آب بذارین بپزه و بعد ریش ریش کنین و بهش خیارشور نگینی خرد شده و هویج آبپز نگینی شده،ذرت، قارچ، شوید خرد شده و فلفل دلمهای اضافه کنین. سالاد یه پیش غذای کاملا سلیقهای هست پس میتونین هر کدوم از مواردی که گفتم رو حذف کنین یا از مواد دیگه ای مثل پیازچه و.. هم استفاده کنین.
مواد که مخلوط شد دو حبه سیر له کنین و بهش اضافه کنین، سیر کاملا قابل حذفه کسایی که سیر دوست ندارن یا احساس میکنن داخل این سالاد طعمش رو نمیپسندن میتونن حذفش کنن یا اگه میخواین طعمش غالب نباشه میتونین یک حبه کوچیک رو رنده و اضافه کنین.
آرپا شهریه رو داخل روغن تفت بدید تا تغییر رنگ بده بعد بهش دو لیوان آب جوش اضافه کنین و همراه نمک و با شعله بالا بذارین بپزه وقتی ابش کشیده شد حرارت رو کم کنین و در قابلمه رو همراه با دم کنی بذارین و اجازه بدین دم بکشه و مغز پخت بشه.
اگر هم از پاستای دیگه ای استفاده میکنین بذارین آب جوش بیاد بهش نمک و ادویه بزنین و پاستا رو داخلش بریزین. وقتی کاملا مغز پخت شد آبکش کنین و نیازی به دم کردن نیست. وقتی آرپا شهریه پخت اجازه بدین خنک بشه و با مواد مرغمون مخلوطش کنین.
داخل ظرفی چهار قاشق سس و دو قاشق ماست چکیده رو مخلوط کنین و بهش نمک و اویشن اضافه کنین و با مواد مخلوط کنین.
حالا سالاد حاضره میتونین قالبی سروش کنین یا داخل ظرف های تکنفره بریزین و همراه نان یا بدون آن نوش جان کنید.
اگر خواستید این دسر رو قالبی سرو کنید به طوری که ظاهر خوبش حفظ بشه و مثل عکس بشه، داخل ظرفهای کوچیک رو کیسه فریزر بزارید مواد رو داخلش بریزید و با پشت قاشق کاملا فشرده کنید و بعد داخل ظرف برگردونید. برای تزیین این سالاد هم دستتون حسابی بازه. میتونید روی سالاد رو با شوید، ذرت و گوجه فرنگی تزیین کنید.