تلفن تماس: 09133608011
واتساپ: 09137429114
ساعات تماس از 9:00 صبح الی 20:00 شب
    Filters
    تنظیمات
    جستجو

    سالاد الویه

    سالادهایی مثل سالاد فصل همیشه به عنوان پیش غذا یا کنار غذاهای دیگر سرو میشوند. اما بعضی از سالادها مثل الویه و سالاد ماکارونی را همه به عنوان یک وعده غذای اصلی میشناسیم.معمولاً در سالاد الویه از موادی از قبیل سیب زمینی آب پز، ژامبون یا مرغ پخته، تخم مرغ آب پز، خیارشور، نخود فرنگی و هویج استفاده میشود. پایه الویه سیب زمینی پخته و سس مایونز است. انتخاب بقیه مواد تا حد زیادی سلیقه ای است و بستگی به ذائقه شما دارد.

    • مواد لازم برای سالاد الویه

      • سیب زمینی متوسط 4 عدد
      • تخم مرغ 3 عدد
      • ژامبون مرغ یا گوشت 5 ورق
      • کنسرو نخود فرنگی هویج و ذرت 1 پیمانه
      • خیار شور رنده شده 1 و 1/2 پیمانه
      • سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
      • ماست ساده 2 قاشق غذاخوری
      • آبلیمو به دلخواه
      • پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
      • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • مرحله اول:

      قبل از هر چیز سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را آب پز کنید.به این ترتیب که آنها را با چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید. در قابلمه را ببندید و حدود 1 ساعت روی حرارت قرار دهید تا خوب پخته شوند. جهت اطمینان از پخته بودن سیب زمینی میتوانید چنگالی را داخل آن ها فرو کنید. سپس سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را پوست بگیرید و با دنده ریز رنده کنید. اگر دوست دارید کمی تکه های سیب زمینی زیر دندان حس شوند، میتوانید به جای رنده آنها را با گوشتکوب بکوبید یا از رنده درشت تر استفاده کنید.

    • مرحله دوم:

      خیارشور را هم رنده کنید و همراه سیب زمینی و تخم مرغ داخل کاسه ای بریزید. ژامبون را نیز خرد کنید و سپس همراه مخلوط سبزیجات (نخودفرنگی، هویج و ذرت)کنسروی یا پخته به بقیه مواد سالاد اضافه کنید.

      مرحله سوم:

      سس مایونز و ماست را در ظرف دیگری بریزید. نمک، فلفل و در صورت تمایل کمی آبلیمو و پودر سیر بزنید (اگر خیارشور شما ترش است بهتر است از آبلیمو صرف نظر کنید). خوب با هم مخلوط کنید.

    • مرحله چهارم:

      سس را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید.

    • مرحله پنجم:

      الویه را بچشید و اگر لازم است به آن نمک و فلفل بیشتری بزنید. پس از مخلوط کردن مواد و آماده شدن سالاد الویه آن را در ظرف بریزید و تزیین کنید و حداقل به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و آماده سرو شود. اگر قصد دارید این سالاد را به عنوان غذای تولد درست کنید میتوانید کیک الویه درست کنید که روش تهیه آن درست مثل طرز تهیه کیک مرغ است

    • نکته ها :

      -حتماً سیب زمینی را با پوست بپزید. در غیر این صورت سالاد الویه شما شل میشود و نمیتوانید آن را به خوبی تزیین کنید.

      – به جای کنسرو میتوانید از نخودفرنگی، هویج و ذرت آبپز شده استفاده کنید.

      – هویج را در سالاد الویه رنده نکنید چون باعث شل شدن سالاد میشود.

      – سالاد الویه سرد خوشمزه تر است.

    جهت سفارش مواد مورد نیاز پخت این غذای خوشمزه از بخش زیر سفارش خود را ثبت کنید: