دانه چیا فواید بیشماری دارد. آنها منابع عالی فیبر، آنتی اکسیدانها، کلسیم، منیزیم، زینک و فسفات هستند.
دارای خواص فوق العاده زیر می باشد.
::این دانهها حاوی پتاسیم بیشتری نسبت به موز یا پلانتین هستند؛
::پروتئین بیشتری نسبت به سبزیجات دارند؛:: دو برابر جو دوسر فیبر دارند؛::سه برابر عدس و اسفناج آهن دارند؛:: سه برابر قرهقات آنتیاکسیدان دارند؛::پنج برابر شیر کلسیم دارند.
در دسته ی دانه ها قرار میگیرد.
نحوه مصرف: نحوه مصرف دانه های چیا بستگی دارد به دلیلی که از این دانه ها میخواهید استفاده کنید، بنابراین بعد از تهیه، نحوه مصرف خدمتتان ارسال میشود.البته برای بهرهوری بیشتر از خواص دانه چیا، بهتر است با معدۀ خالی بنوشید.
توجه:::
افرادی که از داروهای رقیقکننده خون استفادهمیکنند یا افرادی که دچار اختلالات خونریزی هستند باید از خوردن دانه چیا اجتنابکنند .