آرد سوخاری پانکو (Panko (パン粉)) یک نوع آرد سوخاری است که برای اولین بار این روش تهیه در کشور ژاپن ابداع گردید و با توجه به اینکه در زبان ژاپنی کلمه آرد سوخاری (パン粉) با آوای پانکو خوانده می شود، این نام برای این محصول ماندگار شد و اما تفاوت این محصول با دیگر آرد سوخاریها چیست؟!
مفتخریم اعلام کنیم که برای اولین بار در ایران به کمک مهندسان و فعالان صنعت تولید پانکو در سال 1391 در صنایع غذائی افخم به بهره برداری رسید و تمام تلاش مدیران مجموعه در این چند سال یا توجه به استقبال کم نظیر از این محصول افزایش توان تولید در کنار حفظ کیفیت است.
این محصول در سه نوع 1.پانکو سفید 2. پانکو نارنجی 3. پانکو فلفلی با دانه های درشت وپرک به بازار عرضه می گردد.
نوع سفید و نارنجی از نظر طعم و مزه هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند و فاقد هرگونه ادویجات طعم دهنده می باشد و تنها تفاوت در رنگ آن است و رنگ نوع نارنجی از رنگه طبیعی پاپریکا(فلفل دلمه ای قرمز) می باشد که برای یکسری از غذاهای سوخاری رنگ زیبا و اشتها آوری ایجاد میکند و نوع فلفلی مناسب افرادی می باشد که به غذاهای تند علاقمندند.