تلفن تماس: 09133608011
واتساپ: 09137429114
ساعات تماس از 9:00 صبح الی 20:00 شب
    Filters
    تنظیمات
    جستجو
    تولید کننده: شرکت افخم

    آرد سوخاري ژاپني سفيد افخم

    350,000 ریال
    ✔️محصول مرقوب
    وزن: 200 گرم
    شماره پروانه بهداشت: ۲۵/۱۰۶۰۴
    برند: افخم
    کد محصول: 6260394100241

    آرد سوخاری پانکو (Panko (パン粉)) یک نوع آرد سوخاری است که برای اولین بار این روش تهیه در کشور ژاپن ابداع گردید و با توجه به اینکه در زبان ژاپنی کلمه آرد سوخاری (パン粉) با آوای پانکو خوانده می شود، این نام برای این محصول ماندگار شد و اما تفاوت این محصول با دیگر آرد سوخاریها چیست؟!

    روند پخت و تهیه آرد سوخاری پانکو بر خلاف دیگر سوخاریها بدون حرارت مستقیم و بوسیله فربرقی است که این روند پخت موجب می شود که هیچ گونه سوختگی و پوسته در نان ایجاد نشود و همچنین دانه بندی آرد سوخاری پانکو به صورت پوسته پوسته و همشکل است که برای دست یابی به این دانه بندی نیازمند پخت نان با بهترین آرد نول است چرا که در غیر اینصورت دستیابی به این دانه بندی مقدور نیست و با توجه به اینکه در تهیه این آرد سوخاری با یک بار پخت و خشک کن سریع انجام می گردد از ایجاد ماده سرطان زای آکریلامید در نان جلوگیری می شود.

    مفتخریم اعلام کنیم که برای اولین بار در ایران به کمک مهندسان و فعالان صنعت تولید پانکو در سال 1391 در صنایع غذائی افخم به بهره برداری رسید و تمام تلاش مدیران مجموعه در این چند سال یا توجه به استقبال کم نظیر از این محصول افزایش توان تولید در کنار حفظ کیفیت است.

    این محصول در سه نوع 1.پانکو سفید 2. پانکو نارنجی 3. پانکو فلفلی با دانه های درشت وپرک به بازار عرضه می گردد.

    نوع سفید و نارنجی از نظر طعم و مزه هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند و فاقد هرگونه ادویجات طعم دهنده می باشد و تنها تفاوت در رنگ آن است و رنگ نوع نارنجی از رنگه طبیعی پاپریکا(فلفل دلمه ای قرمز) می باشد که برای یکسری از غذاهای سوخاری رنگ زیبا و اشتها آوری ایجاد میکند و نوع فلفلی مناسب افرادی می باشد که به غذاهای تند علاقمندند.

    نقد و بررسی خود را بنویسید
    • فقط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند نقد و بررسی ها را بنویسند.
    *
    *
    • بد
    • عالی
    *
    *
    *

    آرد سوخاری پانکو (Panko (パン粉)) یک نوع آرد سوخاری است که برای اولین بار این روش تهیه در کشور ژاپن ابداع گردید و با توجه به اینکه در زبان ژاپنی کلمه آرد سوخاری (パン粉) با آوای پانکو خوانده می شود، این نام برای این محصول ماندگار شد و اما تفاوت این محصول با دیگر آرد سوخاریها چیست؟!

    روند پخت و تهیه آرد سوخاری پانکو بر خلاف دیگر سوخاریها بدون حرارت مستقیم و بوسیله فربرقی است که این روند پخت موجب می شود که هیچ گونه سوختگی و پوسته در نان ایجاد نشود و همچنین دانه بندی آرد سوخاری پانکو به صورت پوسته پوسته و همشکل است که برای دست یابی به این دانه بندی نیازمند پخت نان با بهترین آرد نول است چرا که در غیر اینصورت دستیابی به این دانه بندی مقدور نیست و با توجه به اینکه در تهیه این آرد سوخاری با یک بار پخت و خشک کن سریع انجام می گردد از ایجاد ماده سرطان زای آکریلامید در نان جلوگیری می شود.

    مفتخریم اعلام کنیم که برای اولین بار در ایران به کمک مهندسان و فعالان صنعت تولید پانکو در سال 1391 در صنایع غذائی افخم به بهره برداری رسید و تمام تلاش مدیران مجموعه در این چند سال یا توجه به استقبال کم نظیر از این محصول افزایش توان تولید در کنار حفظ کیفیت است.

    این محصول در سه نوع 1.پانکو سفید 2. پانکو نارنجی 3. پانکو فلفلی با دانه های درشت وپرک به بازار عرضه می گردد.

    نوع سفید و نارنجی از نظر طعم و مزه هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند و فاقد هرگونه ادویجات طعم دهنده می باشد و تنها تفاوت در رنگ آن است و رنگ نوع نارنجی از رنگه طبیعی پاپریکا(فلفل دلمه ای قرمز) می باشد که برای یکسری از غذاهای سوخاری رنگ زیبا و اشتها آوری ایجاد میکند و نوع فلفلی مناسب افرادی می باشد که به غذاهای تند علاقمندند.

    برچسب های محصول